изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:50 EEST
Пълен хаос в парламента! Симеон да си вземе писмата обратно    
ПарламентАко днес в 14,00 часа не се проведе извънредно заседание, на което да присъства цялото правителство, което да обясни бойкота на НДСВ ще


поискаме вот на недоверие на кабинета. За това се договориха на консултации депутатите от ОДС, СДС, Коалиция за България, Новото време и Народен съюз, предаде БГНЕС. Всеки един от присъстващите на срещата се е опитал да влезе при председателя на парламента Огнян Герджиков, за да разговаря с него, но той не е приел нито един от депутатите.
Имам среща с администрацията във връзка с края на мандата на парламента, казал Огнян Герджиков, цитиран от Борислав Цеков от Новото време. Това е удар срещу българския парламентаризъм и аз съм убеден, че нашата парламентарна група ще подкрепи подписката за отстраняване на Герджиков от поста на парламента.
Междувременно Станимир Илчев, председател на ПГ на НДСВ заяви, че НДСВ винаги е било инициатор на извънредни заседания и удължаване на работното време на парламента. Според него СДС, БСП и ОДС изместват програмата на парламента в посока предизборна надпревара. Ние няма да ги подпомогнем, защото вчера станахме свидетели на една комисия, която вместо да подпомогне ще спре построяването на автомагистрала Тракия.
За 13.45 ч. е свикан Председателският съвет на парламента, който ще решава за извънредното заседание, което по всяка вероятност ще бъде насрочено за утре, 29 януари. 
Припомняме, че заседанието днес, 28 януари, трябваше да разглежда блокираната приватизация на "Булгартабак". По всичко личи, че управляващото мнозинство няма готов отговор на въпроса как и дали ще продължант преговорите с "Бритиш Американ Тобако" за купуването на три цигарени фабрики. Предложената оферта на БАТ излиза извън рамките на приетата от парламента стратегия за приватизация на холдинга.
Преди десетина дни гръмна новината, че в лични писма до всички депутати от НДСВ лидерът им Симеон Сакскобургготски ги призовал "да ходят на работа редовно". http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Пълен хаос в парламента! Симеон да си вземе писмата обратно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди