изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:52 EEST
Лили Иванова първа си купи мебели Versace    
ЛюбопитноДизайнерска спалня струва между 17 и 30 хил. лв. в новооткрития магазин на Versace в София


Естрадната дива Лили Иванова първа купи мебели от Versace Home Collection, похвали се Виктория Гешева, управител на SMG Fashion.

В четвъртък фирмата официално обяви старта на вноса на обзавеждане на прочутата модна марка у нас.

Гост на артистичното парти, организирано от собствениците на фирмата, официален вносител на марките ESCADA, Versus, Betty Barclay, Cerruti 1881 и Kenvelo, бе Деси Добрева.

Бившата беквокалистка на шоуто на Слави, започнала самостоятелна кариера, с интерес разгледа авангардните мебели, носещи почерка на Джани и Донатела Версаче и обяви, че отдавна се интересува от вътрешен дизайн.

„Versace е стил на живот и онези, които го изберат, правят избор за цял живот”, не се измори да повтаря гениалният италиански дизайнер Джани Версаче през целия си живот.

В магазин „Сатен” на бул. „Патриарх Евтимий” в София , ценителите на стилния тежък лукс вече могат да направят избор за свой Versace дом.

Магизин „Сатен”, където SMG Fashion предлагаше досега луксозни марки спално бельо, хавлии и халати за баня, бе преустроен изцяло според изискванията на италианската модна къща. Подовата настилка също е с марка Versacе.

В магазина могат да се видят някои от новите творения на миланските дизайнери от колекцията 2004 - 2005 г.– спалня от серията Спенсър , мека мебел „Маями” , диван Verlaine, различни лампиони, лежанка и т.н.

Цените на спалните са между 16 940 лв. и 29 800 лв. Нощните шкафчета струват между 6 800 и 7 600 лв. Фотьойл от серията „Маями” може да се купи за 12 600 лв.

Столът Vanitas, емблемата на Versace Home Collection струва между 6550 и 12 060 лв. в зависимост от материята на дамаската. Диваните са между 17 700 и 29 300 лв., а лампите- между 550 и 1430 лв.

Снимки: SMG Fashion  http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Лили Иванова първа си купи мебели Versace | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.71 секунди