изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - И днес все още сте нервни, а има толкова приятели около вас и хора, които искат да ви помогнат. Най-добре да впрегнете енергията си в нещо положително, защо ли не уредите всички висящи сметки и данъци.
ТЕЛЕЦ - Няма нищо по-постоянно от временните неща. Това, което планирате за кратък период, ще продължи вечно. Тъй че, по-внимателно с планирането.
БЛИЗНАЦИ - Бъдете готови да отговаряте за действията си. Днес сигурно ще ви се наложи. Не се поддавайте на внушения. Вечерта обърнете внимание на половинката си.
РАК - Някой ви е звънил? Не се мотайте, отговорете му. На първо място, това ще се окаже важно за вас, а на второ - просто е не е вежливо. В любовта ще ви върви като по вода.
ЛЪВ - Едва ли ще ви остане време да помечтаете дори за кратко. Няма да ви оставят да се отпуснете дори за минутка. Не градете мащабни планове, това ще направят другите заради вас.
ДЕВА - Днес ще бъдете преизпълнени с енергия и всевъзможни идеи. Това е състояние-мечта за всеки един делови човек. Внимавайте, не се претоварвайте, организмът ви може да откаже да ви слуша.
ВЕЗНИ - По възможност дръжте се по-егоистично. Днешният ден го използвайте, за да си доставите максимално удоволствие. Вечерта се забавлявайте.
СКОРПИОН - Днес има голяма вероятност да срещнете стари приятели на най-невероятни места. Това може да ви донесе разнообразие и да има много интересни последствия.
СТРЕЛЕЦ - Днес не се съобразявайте с условностите. Дайте воля на въображението си, бихте могли да създадете невероятни неща. Поканете приятели на вечеря.
КОЗИРОГ - Днес още със събуждането, ще се почувствате избрани. Последствията могат да бъдат най-разнообразни, но в никакъв случай няма да ви е скучно.
ВОДОЛЕЙ - Честността ви обезоръжава другите. Само че смущава другите и ги поставя в неудобно положение. Помислете, наистина ли искате да постигнете точно този ефект.
РИБИ - Фалшивото поведение може да сложи край на отношенията ви, освен, ако не ги издигне на по-високо ниво. Най-основното е да се доверите на човека, когото обичате.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди