изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:43 EEST
ПОБЕДА ЗА МИТКО ПЕТРОВ В ПЪРВИЯ КРЪГ    
СпортВчера в Албена започна държавното първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 16-годишна възраст. В първия кръг на квалификациите 12-годишният Митко Петров от ТК "Изида" /Добрич/ игра силно и постигна убедителна победа над Самарджиев от "Левски - Спартак" /Сф/ с 6:2, 6:2.

Вчера в Албена започна държавното първенство по тенис на корт за юноши и девойки до 16-годишна възраст. В първия кръг на квалификациите 12-годишният Митко Петров от ТК "Изида" /Добрич/ игра силно и постигна убедителна победа над Самарджиев от "Левски - Спартак" /Сф/ с 6:2, 6:2. Следващият съперник за възпитаника на Илия Атанасов и Юри Дойчев ще е Николай Иванов от Сливен. Непреодолимо препятствие се оказа първият кръг за няколко ракети на добричкия клуб, които са едва 12-13-годишни: Гергана Макнева, Снежана Александрова, Теодора Райнова, Десислава Стоянова, Юлия Недялкова и Милица Лонева. Късно вчера на кортовете в черноморския курорт излязоха още двама състезатели на "Изида" - Владислав Матеев и Драгомир Дралчев. Михаил Атанасов и Радмила Николова пропуснаха първия кръг, тъй като са поставени в основните схеми на квалификационния турнир. Днес Михаил ще премери сили с Добровски от "Левски - Спартак", а Радмила ще срещне Сидорова /също от "Левски - Спартак"/. При успех срещу столичанката състезателката на добричкия клуб ще си осигури място в основната схема на турнира.
 
 


Сходни връзки

ПОБЕДА ЗА МИТКО ПЕТРОВ В ПЪРВИЯ КРЪГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.25 секунди