изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:38 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - Днес до обяд може да успеете да внушите на околните гениалните си идеи, а и те изявят желание да ви сътрудничат. Следобедът ви ще е посветен на мащабни планове.
ТЕЛЕЦ - Днес ще бъдете супер стопанин на един гостоприемен дом. А гостите няма да ги чакате дълго, дори и вие самите никого да не сте поканили, все някой ще потропа на вратата ви.
БЛИЗНАЦИ - Днес може да се окажете жертва на натрапчива идея. Най-добрият, а май и единственият начин да се справите с това е - просто да я реализирате.
РАК - Животът е сложен, но пък е прекрасен и днес ще имате възможност да се убедите в това за кой ли път. Поставете правилно въпросите, а отговорите ще дойдат сами.
ЛЪВ - Може би ще ви се стори, че сте загубили, но това не е така. Просто трябва търпеливо да почакате победата. Днес не е ден за започване на нещо ново.
ДЕВА - Днес можете да бъдете безгрижни, а и ще се появят нови поводи за радост. Все пак не е редно да пренебрегвате задълженията си, бъдете по-отговорни.
ВЕЗНИ - Днес към вас ще се обръщат като към делфийския оракул. Трябва да поддържате реномето си, въпреки че няма да ви е съвсем ясно защо хората чакат именно вашия съвет.
СКОРПИОН - Днес може внезапно да ви обвинят в разпространяване на клюки, които вие дори и не сте чували. Постарайте се да имате алиби за всеки случай.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще сте толкова емоционални, че да се намира човек близо до вас е равносилно на пребиваването в близост до епицентъра на земетресение. Бъдете внимателни, може да пострадат невинни хора.
КОЗИРОГ - Днешният ден е идеален за ползотворни и носещи морално удовлетворение дейности. Предупредете домашните си отрано, защото днес сигурно ще позакъснеете.
ВОДОЛЕЙ - Днес ефектът на падащото домино ще работи за вас. Приложете минимално усилие в правилната посока, а останалото ще стане от само себе си.
РИБИ - Днешният ден ще ви поднесе куп изненади. Не се колебайте, възползвайте се от всяка една от тях без никакво колебание. Не всеки ден съдбата е толкова мила с вас.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди