изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:18 EEST
ДОБРИЧЛИИ ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ "ШЕЙХОВЕТЕ"    
СпортДнес ще се играят поредните срещи от международния футболен турнир "Албена къп". В 11 часа на стадион "Албена 3" възпитаниците на Валентин Пейчев ще срещнат "Нафтекс". Това ще бъде вторият мач на добричлии в турнира, които в сряда приключиха при резултат 1:1 с "Ботев".

Днес ще се играят поредните срещи от международния футболен турнир "Албена къп". В 11 часа на стадион "Албена 3" възпитаниците на Валентин Пейчев ще срещнат "Нафтекс". Това ще бъде вторият мач на добричлии в турнира, които в сряда приключиха при резултат 1:1 с "Ботев". Резултатите от мачовете на "Добруджа" и "Ботев" срещу елитния "Нафтекс" ще бъдат изключително важни, защото може да се стигне дотам, че и головата разлика да определи, кой от втородивизионните отбори да играе в двубоите за 3-4 и 5-6 място в надпреварата. Разбира се и двата тима афишираха, че няма да излязат обречени и ще се борят срещу "шейховете".
Отборът на "Нафтекс" ще изиграе още две контролни срещи в Албена, освен трите мача, които са част от програмата на турнира, организиран от курорта. На 12-и "шейховете" ще излязат срещу аматьорския ОФК Девня, а на 15-и ще срещнат Ботев (Пловдив) или македонския Брегалница (Делчево).
Останалите три мача са на 4-и с Добруджа, на 6-и с Ботев (Пловдив) и на 8-и със съперник от другата група на турнира в зависимост от класирането.
Лагерът на бургазлии ще продължи до 16-и този месец. В групата за Албена наставникът Огнян Ралев избра девет души от групата, която се върна от турнира във Виареджо. Освен това, той обясни, че ще следи още двама от младежката формация.
Пълноценни тренировки в Албена ще започнат вратарят Иван Чворович и Орлин Старокин, които получиха травми в Италия.
От другата група днес от 14 часа тимът на четвъртия в българското първенство Славия ще срещне деветия в шампионата Черно море. Този мач се явява и дерби на групата, след като в първия ден на турнира румънският "Чехлаул" от град Пятра Нямт не показа добра игра, губейки с 1:5 от "белите". Фаворит в днешния мач, е тимът на Славия, който се е прицелил и в първото място на турнира.        
НДТ
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИИ ИЗЛИЗАТ СРЕЩУ "ШЕЙХОВЕТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди