изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:49 EEST
По предварителни данни няма руски граждани на борда на изчезналия самолет Boeing 737    
По светаМосква. По предварителни данни няма руски граждани на борда на изчезналия на път за Кабул пътнически самолет Boeing 737. Това предаде РИА Новости, като се позова на източник от МВнР на Русия.

Изчезналият на път към Кабул пътнически самолет Boeing 737 е възможно да се е разбил в Пакистан. Това съобщи РИА Новости, като се позова на представител на авиакомпания “Кам Еър”, чиято собственост е машината.
Самолетът изчезна късно снощи. Той е излетял Герат в Западен Афганистан за столицата Кабул. Заради снежната буря екипажът съобщил, че е принуден да измени маршрута и да приземи машината в Пешавар. Службите на пакистанското летище, обаче, съобщиха, че такъв самолет не се е приземявал.
На борда са пътували над 100 души. Според някои данни сред тях има няколко американски граждани. Не е известна националността на екипажа. Известно е, че в авиокомпанията работят много граждани на бившите съветски републики.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

По предварителни данни няма руски граждани на борда на изчезналия самолет Boeing 737 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди