изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:25 EEST
България се намира в парламентарна и правителствена криза, се казва в декларация на 11 десни партии    
ПолитикаСофия. България се намира в парламентарна и правителствена криза, се казва в декларация, изпратена до Агенция "Фокус" и подписана от Български демократически форум, БЗНС -Народен съюз, БЗНС- Никола Петков, ВМРО, Движение “Гергьовден”, Консервативна партия КЕП , Либерален съюз, Нова СДП, Обединение “Демократична алтернатива”, Съюз на демократичните сили и Съюз на свободните демократи.


"Ние, дясноцентристките партии и организации, водени от отговорността за приемане на България в Европейския съюз, заявяваме, че на България е необходимa дясна алтернатива. Изправени пред прага на членството ни в ЕС, страната има нужда от отговорно правителство, което да работи в интерес на всички българи, да реализира мащабна програма за борба срещу организираната престъпност, гарантирайки сигурността на всеки български дом, да модернизира българското образование и да води достойно България към европейското й бъдеще", се казва в декларацията.
Десните са категорични в становището си, че след четири години демонстративни нарушения на Конституцията и законите правителството и парламентарното мнозинство трябва да понесат своята политическа отговорност. Според тях управлението на НДСВ и ДПС не изпълни основното задължение на всяко правителство – да работи за подобряването на живота на българските граждани. Десните партии го обвиняват още, че няма капацитет да ръководи страната успешно, затънало е в личностни и лобистки скандали, блокира приватизацията, доведе хаос в образованието и здравеопазването и публично заяви, че защитава интересите само на тези, които са гласували за него.
"Всички наши бъдещи съвместни действия ще бъдат насочени към формирането на дясноцентристко правителство след предстоящите парламентарни избори, което успешно да реализира управленска програма в интерес на всички български граждани", категорични са авторите на декларацията.
Те призовават народните си представители да подкрепят вот на недоверие срещу правителството на НДСВ и ДПС.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

България се намира в парламентарна и правителствена криза, се казва в декларация на 11 десни партии | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
България се намира в парламентарна и правителствена криза, се казва в декларация на 11 десни партии
Автор: Anonymous да 2005-02-05 @ 00:27 EET
Това съобщение иска да ни каже колко много народ, организации и т.н. са подписали нещо, което не е много важно какво е :))
България се намира в парламентарна и правителствена криза, се казва в декларация на 11 десни партии
Автор: Anonymous да 2005-02-05 @ 10:29 EET
К О Н С Т И Т У Ц И Я

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е БЕЗДАРЕН МОНОПОЛ НА
СУБЕКТИ КОИТО СЧИТАТ НАЦИОНАЛНОТО
ЗА СТОКА
България се намира в парламентарна и правителствена криза, се казва в декларация на 11 десни партии
Автор: Anonymous да 2005-02-05 @ 10:33 EET
КАКВО СЕ ПЕНИШ БЕ КАЗАХА ТИ

С М Я Н А Н А ЦЕНОСТИТЕ.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди