изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:58 EEST
384 автомобила са изтеглени от преспите край Балчик    
Новини  Вода и ток има навсякде в община Балчик, заяви дежурният към Гражданска защита днес. В доклад на кмета на общината Красимир Михайлов до зам.-областния управител Севинч Касабова се казва, че общият брой на хората, на които е оказана помощ от 3 февруари до 15 часа на вчерашния ден, е 1200.

През дните на обилен снеговалеж и трудни метеорологични условия няма информация за починали жители на общината.
358 са автомобилите, изтеглени от снега с помощта на техника на фирма "Пътно пъддържане". В това число влизат и 6 автобуса. От общинската фирма БКС, отговаряща за почистването в града, са извадили от преспите 26 автомобила, от които 3 автобуса. Благодарение на своевременната намеса на участващите в спасителната акция са транспортирани 9 тежко болни от общината. В 20 населени места са доставени стоки от първа необходимост.
От 3 до 6 февруари по първоначални данни се отчитат 1592 човекочасове на участвали в почистването на снега хора и 982 машиночасове за почистващата техника.
14 ведомства на територията на общината са участвали в разчиставането на преспите и осигуряването на нормални условия за съществуване на жителите на община Балчик. http://news.balchik.info
 


Сходни връзки

384 автомобила са изтеглени от преспите край Балчик | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди