изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:36 EEST
"АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ" ОТЧИТА УСПЕШНА 2004 ГОДИНА    
Новини
Най-голямата застрахователна група в България реализира 180 млн. лв. брутен премиен приход и прираст над 26 %

През изтеклата 2004 година "Алианц България Холдинг" е запазила позицията си на най-голяма финансова група у нас, заяви за медиите изпълнителният директор Димитър Желев. Брутният премиен приход в застраховането за 2004 г., който холдингът отчита, е в размер на 180 млн. лв. Доходността на продуктите на холдинга за 2004 г. е 8 % в евро, 8 % в лева и 6 % в щатски долари. Сериозно е присъствието на "Алианц България" и на осигурителния пазар. През миналата година активите на пенсионните фондове, управлявани от ПОД "Алианц България", нараснаха с 42 % и в края на миналата година са достигнали 280 млн.лв. Неразделна част от групата на холдинга е Търговска банка "Алианц България". През последната година балансовите  й активи са нараснали до 425 млн.лв., което е ръст от 28 % и е над средния за банковия пазар. Печалбата, общо на всички дружества в системата на "Алианц България Холдинг", след данъчно облагане надвишава 50 млн.лв.
Добричкото подразделение на холдинга е сред първите по показатели в структурите и според статистиките има основен принос в реализацията на добрите резултати на компанията като цяло.
 


Сходни връзки

"АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ ХОЛДИНГ" ОТЧИТА УСПЕШНА 2004 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди