изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:23 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 13 февруари

Пловдив. 24-годишен пловдивчанин е бил задържан вчера с полицейска мярка за 24 часа в VІ РПУ като заподозрян в управление на МПС след употреба на алкохол. При проверка на лек автомобил “Ауди 80” с водач Г.Т./24/, автопатрулът установил, че шофьорът е с 2,31 промила концентрация на алкохол в кръвта. Срещу Г.Т. е образувано бързо полицейско производство.

София. В Осмо РПУ е задържан Т.К./29/ от София, известен на полицията, осъждан. Криминалистите установили, че на 8 февруари в жк.”Дружба” чрез разбиване на катинарите на две мазетата Т.К. е отнел части за автомобили и други вещи. 29-годишният мъж е разпитан като уличено лице и с прокурорска мярка е задържан за 72 часа. Друг "ловък" младеж е задържан от служители на Девето РПУ. Софиянец подава жалба в районното управление, че от магазина му е извършена кражба на метални колове и оградна мрежа. Бързите действия на криминалистите довели до резултат, задържали техния стар познайник  А.Д./24/ от София. Вещите са намерени и иззети с протокол. А.Д. е задържан с полицейска мярка за 24 часа, разпитан като уличено лице и му е взета мярка за неотклонение “Подписка”.Служителите продължават работата по случаите.

Благоевград. Пиян мъж, потрошил паркиран лек автомобил, задържаха служители на РПУ – Сандански. На 11 февруари в полицейското управление е получено съобщение от охраната на предприятие “ Медика” в града, че неизвестно лице, явно злоупотребило с алкохол, потрошава лек автомобил “ Фолксваген Голф”с врачанска регистрация, който бил паркиран в близост до входа на опитната станция, намираща се срещу “ Медика”. Повиканият на място дежурен автопатрул е задържал в момента на извършване на деянието З. К. / 26 г./ от Петрич, който е настанен за отрезвяване в РПУ. При огледа служителите са установили, че са счупени или увредени предното стъкло, двете странични огледала, стоповете и др. части на обща стойност около 1500 лева. По случая в РПУ –  Сандански е образувано бързо полицейско производство за престъпление по 216, ал.1 от НК. В РПУ - Сандански  е образувано дознание и за друго увреждане на автомобил – “Пежо 206” със софийска регистрация  е осъмнало с две срязани гуми и одраскано купе. Колата е била паркирана в центъра на Сандански на ул. “ Първи май”.

ДНСП. През изминалото денонощие на територията на страната са станали девет тежки пътно-транспортни произшествия, един е загинал, а 11 души са ранени, сочи статистиката на КАТ - “Пътна полиция” при дирекцията.
Пазарджик. Вчера, около 19 часа на  автомагистрала “Тракия”,  лек автомобил АДИ, управляван от 41-годишен мъж при изпреварване напуснал пътното платно, преобърнал се и се разцепил на две. В резултат на инцидента на място е починал водачът.

“Пътна полиция” обръща внимание на водачите, че вследствие повишаването на температурите и активното снеготопене могат да се появат райони с падащи камъни.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди