изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:40 EEST
Убедителна победа за "Калиакра" в Сливен    
СпортФутболистите на "Калиакра", които от няколко дни са на подготовка в Сливен, победиха вчера в контролен мач местния военен отбор с 4:0. Домакините, сред които има възпитаници на детско-юношеските школи на бургаските "Нафтекс" и "Черноморец", започнаха със самочувствие срещата, но каварненци бързо установиха игрово надмощие и головете в мрежата на армейците започнаха да падат един след друг.

Футболистите на "Калиакра", които от няколко дни са на подготовка в Сливен, победиха вчера в контролен мач местния военен отбор с 4:0. Домакините, сред които има възпитаници на детско-юношеските школи на бургаските "Нафтекс" и "Черноморец", започнаха със самочувствие срещата, но каварненци бързо установиха игрово надмощие и головете в мрежата на армейците започнаха да падат един след друг. В 9-та минута Калоян Калоянов откри резултата, а десет  минути по-късно Любчо Амиров се разписа за 2:0. Третия гол във вратата на домакините отбеляза щатният голмайстор Петко Петков. При този резултат завърши първото полувреме. След почивката каварненци продължиха да плетат скоростни комбинации към вратата на съперника си, но грешаха в завършващата фаза на атаката. Крайния резултат оформи Калоян Калоянов десет минути преди края на срещата. След мача треньорът на "Калиакра" Радостин Трифонов сподели, че е доволен от всичките16 състезатели, взели участие в двубоя. Той се надява неговият отбор да играе силно и в сряда, когато ще срещне състава на ФК "Сливен", състезаващ се също в трета дивизия.

 

 


Сходни връзки

Убедителна победа за "Калиакра" в Сливен | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди