изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:54 EEST
ПРОПАДНА КОНТРОЛАТА НА ДОБРУДЖАНЦИ С ВАРНЕНСКИЯ "СПАРТАК"    
СпортВчера футболистите на "Добруджа" трябваше да проведат в Оброчище поредната си контрола от предсезонната подготовка. Уговорената обаче с варненския "Спартак" проверка не се състоя поради наводнения терен.

Вчера футболистите на "Добруджа" трябваше да проведат в Оброчище поредната си контрола от предсезонната подготовка. Уговорената обаче с варненския "Спартак" проверка не се състоя поради наводнения терен. Треньорите на двата тима прецениха, че условията не са подходящи за футболна среща. "Жълто-зелените" проведоха вчера две занимания - сутринта тренираха във фитнес залата, а след обяд имаха игрова подготовка на помощното игрище до стадион "Дружба". Освен контузените Венци Желев и Окезе юношата Младен Димитров също не тренира пълноценно, тъй като му се е обадила стара травма. От щаба на добричкия клуб информираха, че в събота от 14.00 ч. "Добруджа" ще проведе последната си контрола преди подновяването на първенството на "Б" група. Възпитаниците на Валентин Пейчев ще се изправят срещу варненските "соколи" в мач, който ще бъде и за двата отбора генерална репетиция за първите пролетни мачове. Днес администраторът на клуба Йордан Чанев ще бъде в столицата, за да картотекира петима състезатели за втория дял от първенството.
 


Сходни връзки

ПРОПАДНА КОНТРОЛАТА НА ДОБРУДЖАНЦИ С ВАРНЕНСКИЯ "СПАРТАК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди