изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:04 EEST
Силен финал на турнира в СОУ "Любен Каравелов"    
СпортПрез отминалата седмица активно спортуваха учениците. Дойде ред и на учителите, които бяха поканени да се включат в традиционния турнир по тенис на маса, организиран от училище "Любен Каравелов". Надпреварата бе посветена на 170-годишнината от рождението на Любен Каравелов и 20 години от създаването на учебното заведение в Добрич, което носи неговото име.

През отминалата седмица активно спортуваха учениците. Дойде ред и на учителите, които бяха поканени да се включат в традиционния турнир по тенис на маса, организиран от училище "Любен Каравелов". Надпреварата бе посветена на 170-годишнината от рождението на Любен Каравелов и 20 години от създаването на учебното заведение в Добрич, което носи неговото име.
Общо осем отбора взеха участие в турнира за учители. Съставите бяха разделени в 2 групи по 4 тима. Те спореха по системата "всеки срещу всеки". За полуфиналната фаза се класираха първите два отбора от всяка група. В крайна сметка на първо място триумфира тандемът на Веселин Божков и Павел Василев от ОУ "Н. Й. Вапцаров. На финала те надделяха с 3:2 мача над Янко Христов и Димитър Гичев от ОУ "Панайот Волов". Домакините от СОУ "Любен Каравелов" заеха третата позиция. Те бяха представени от Ганчо Ганев и Марин Нешев.
Победителят тази година не получи преходната купа, но участниците бяха приятно изненадани, на всички бяха раздадени грамоти в чест на 170-годишнината от рождението на Любен Каравелов и 20-годишнината от създаването на училището. Призьорите първите в града се сдобиха с най-новите календари на училището. Те са за 2005 и 2006 година и на страниците на календара е отразен животът в учебното заведение. Домакините направиха всичко възможно, за да се почувства празничната обстановка. Надпреварата бе открита с танци на деца от паралелката по художествена гимнастика и бе закрита в ресторант "Герана".  СТАДИОН    
 


Сходни връзки

Силен финал на турнира в СОУ "Любен Каравелов" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди