изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-09 @ 01:16 EEST
ПЪРВА КОНТРОЛА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА "СЕПТЕМВРИ"    
СпортОтборът на тервелския "Септември", който се стяга за пролетния полусезон от първенството на Североизточната "В" група, ще проведе днес първата си контрола от предсезонната подготовка.

Отборът на тервелския "Септември", който се стяга за пролетния полусезон от първенството на Североизточната "В" група, ще проведе днес първата си контрола от предсезонната подготовка. Възпитаниците на Валентин Самуилов ще срещнат юношите старша възраст на "Добруджа" ,треньор на които е Валентин Ангелов. Първият пролетен кръг на трета дивизия е в неделя, но тогава тервелският тим ще почива поради отказването от шампионата на варненския "Феърплей". Във временното класиране "Септември" е на последните места, а целта пред отбора е да запази мястото си в групата. От президента на клуба Генчо Костов научихме, че тази цел ще се преследва само със състезатели, които са преминали през детско-юношеската школа на "Септември".
 


Сходни връзки

ПЪРВА КОНТРОЛА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА "СЕПТЕМВРИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди