изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:29 EEST
МАРИЯН МОМЧЕВ ЩЕ БОКСИРА НА "БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК"    
СпортВ  Белград ще се проведе силен международен турнир по бокс - "Београдски победник". В него участие ще вземе добруджанецът Мариян Момчев.

В  Белград ще се проведе силен международен турнир по бокс - "Београдски победник". В него участие ще вземе добруджанецът Мариян Момчев.
Възпитаникът на треньора Михаил Георгиев от "Добруджа" ще отпътува тази вечер за София, където се събират състезателите от националния отбор по бокс за мъже.  Първата ръкавица на добричкия тим получи поканата за турнира от селекционера на представителния ни отбор Ангел Ангелов, след като оправда доверието на старшията по време на международния турнир "Странджата". За НДТ  Мариян Момчев сподели, че ще бъде единственият българин, който ще премери сили в кат. до 75 кг и е подготвен за предстоящия турнир.
В Белград няма да участват всички национали. Боксьорите са разделени на авторитетните турнири в Хелзинки (Финландия), Хале (Германия) и Белград /Сърбия и Черна гора/, съобщи  Ангел Ангелов. За Финландия от 8 до 11 април ще заминат Салим Салимов, Детелин Далаклиев, Борис Георгиев, Димитър Щилянов и Кубрат Пулев. В Хале на ринга от 13 до 17 април ще боксират Александър Владимиров, носителят на купа "Странджа" за 2005 г. Алексей Шайдулин, Спас Генов и Сергей Рожнов.
Турнирите са част от подготовката на националите за световното първенство в Китай през есента.
 


Сходни връзки

МАРИЯН МОМЧЕВ ЩЕ БОКСИРА НА "БЕОГРАДСКИ ПОБЕДНИК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди