изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:22 EEST
14-ГОДИШНО МОМЧЕ УБИ СЪСЕЛЯНИН С НОЖ    
Ред и сигурност

Кървавото престъпление е извършено в село Смолница. Местните говорят, че малолетният си отмъстил, защото жертвата задиряла булката на брат му



14-годишно момче от добричкото село Смолница е наръгало с нож и убило свой съселянин на 23 години, съобщиха от РДВР. От свои източници вестникът ни научи, че убиецът се казва Алдениз Неджмедин, а жертвата - Слави Михайлов. И двамата са роми. От полицията информираха, че кървавото престъпление е извършено в сряда вечерта - между 20 и 21 ч., на улица в селото. Непълнолетният намушкал с нож в областта на черния дроб 23-годишния мъж, който починал на място. След убийството момчето веднага е избягало от местопрестъплението и се е скрило. Служителите на полицията го намерили в таванската стая на къща в село Смолница. Работата по изясняването на случая продължава, изясняват се и мотивите за престъплението, се казва още в официалната информация от РДВР. На момчето е наложена мярка за неотклонение “задържане под стража”. По случая е образувано следствено дело.

Алдениз Неджмедин не е ученик, научи НДТ от хора от село Смолница. Преди посещавал местното училище, но го изключили, защото не ходел редовно. Момчето живеело при баба си, заедно с по-големия си брат Нурхаят /17/. Родителите им ги зарязали още като малки и жената отгледала момчетата от бебета. Местните казаха, че Алдениз често крадял и хората в селото били настроени срещу него. Семейството се изхранвало с парите, които бабата и по-големият брат изкарвали като пасели животните на селото. Тримата били от друго село и дошли в Смолница преди десетина години. Купили си и къща.

Престъплението е било извършено на моста, който свързва двете махали в с. Смолница. Имало свидетел на убийството, но той бил сравнително надалеч от самото място. Вероятно Алдениз се ядосал, защото Слави задирял булката на брат му, разказаха хората. Тялото на жертвата било намерено от хора, които случайно минали по моста. Полицията открила убиеца на тавана на къщата, където живеят Алдениз, Нурхаят и баба им. Възрастната жена се опитала да защити момчето, но всичко било ясно, коментираха местните. Хората от село Смолница са потресени от кървавото престъпление. Те дори са настроени да изгонят бабата и двамата братя от селото.

 


Сходни връзки

14-ГОДИШНО МОМЧЕ УБИ СЪСЕЛЯНИН С НОЖ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди