изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:39 EEST
Отборът на ОУ "Отец Паисий" спечели преходната купа    
СпортПри отлична организация в спортната зала на ОУ "Отец Паисий" завърши традиционният турнир по волейбол. Четири отбора се включиха в състезанието, в което според регламента имаха право да участват учители и родители, чиито деца са в съответното училище.

При отлична организация в спортната зала на ОУ "Отец Паисий" завърши традиционният турнир по волейбол. Четири отбора се включиха в състезанието, в което според регламента имаха право да участват учители и родители, чиито деца са в съответното училище. И тази година съставът на домакините бе над всички и заслужено спечели преходната купа. Паисиевци постигнаха три последователни победи и не оставиха съмнение, че най-много заслужават да са първи. Голям принос за успеха им има Светослав Кръстев - дългогодишен капитан на футболния тим на "Добруджа", както и хандбалистът Веселин Малев. Доказателство за оспорвания характер на мачовете е фактът, че повечето от тях завършиха с тайбрек и че всички отбори изпитаха радостта от победата. На второ място се нареди съставът на ОУ "Христо Смирненски", в който основна фигура бе Светозар Харалампиев - бивш състезател на "Добруджа" от времето, когато Добрич имаше отбор в "А" група.
Ето крайното класиране:
1.  ОУ "Отец Паисий" 6:2 6 точки
2.  ОУ "Христо Смирненски" 4:4 4
3.  ОУ "Никола Вапцаров" 3:5 4
4.  ОУ "Христо Ботев" 3:5 4
 


Сходни връзки

Отборът на ОУ "Отец Паисий" спечели преходната купа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.83 секунди