изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:50 EEST
Сребърен медал за "Добруджански юнак"    
СпортМартин Петров от клуб "Добруджански юнак" спечели сребърен медал в кат. до 73 кг на държавното първенство по борба за момчета до 15-годишна възраст.

Мартин Петров от клуб "Добруджански юнак" спечели сребърен медал в кат. до 73 кг на държавното първенство по борба за момчета до 15-годишна възраст. Шампионатът се проведе в Сливен, а със спечеленото отличие състезателят потвърди очакванията на треньора Петър Петров, че може да разчита на медал в тази категория. В надпреварата до 38 кг Велико Люцканов бе близо до медала, но остана на пета позиция, след изключително тежък жребий. Той се падна с равностойни състезатели, но малшанс му попречи да се завърне с медал. "Той е надежден състезател и ще разчитам на него в бъдеще" - каза треньорът Петър Петров. Компания в тази категория му правеше неговият съотборник Турхан Саим. 
В от името на добричкия клуб се изявиха още: Рейхан Васви в кат. до 47 кг, Дарин Асенов в кат. до 53 кг и Джейхан Бейхар в кат. +85 кг.
Спечеленото отличие в Сливен е четвъртият медал за клуба от държавните първенства през тази година. Досега състезателите на Петър Петров и Петко Пеев взеха три бронза - при мъжете, юношите старша възраст, кадетите. Отличието на Мартин Петров е с най-благороден метал от всички медали. СТАДИОН
 


Сходни връзки

Сребърен медал за "Добруджански юнак" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди