изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:23 EEST
ВАРНЕНКА ЗАГИНА В КАТАСТРОФА МЕЖДУ ШАБЛА И КАВАРНА    
Ред и сигурностТежка катастрофа е отнела живота на 49-годишна жена от Варна, съобщиха от полицията вчера. Произшествието е станало в неделя около 16 ч., по пътя между Шабла и Каварна.


 Ударили се лек автомобил "Форд", управляван от варненката, и "Ситроен", зад волана на който бил 56-годишен мъж от Шабла. Варненката е починала на място. Водачът на ситроена и пътуващата заедно с него 56-годишна жена са получили различни контузни наранявания и са настанени за лечение в болницата в Каварна без опасност за живота. Продължава изясняването на причините за катастрофата.
По неофициална информация, загиналата варненка се казва Елка Х. Запознати твърдят, че ударът между двете коли бил челен. Жената изтървала управлението на колата, навлязла в насрещното движение и се ударила в идващия "Ситроен". Шофьорът на другата кола е управителят на Фара в Шабла Атанас Атанасов, твърдят запознати. С него е пътувала съпругата му Златка.
 


Сходни връзки

ВАРНЕНКА ЗАГИНА В КАТАСТРОФА МЕЖДУ ШАБЛА И КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди