изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:48 EEST
МАРИЯНА НИКОЛОВА ЩЕ СЪДИ ARD ЗА 50-100 000 ЕВРО    
Новини

Добричлийката, чието име бе замесено в скандал за извеждане на български деца за педофили в Германия, нае адвокат



Марияна Николова от Добрич потвърди за НДТ, че ще търси обезщетение на стойност между 50 и 100 000 евро от германската телевизия ARD. Преди няколко дни тя каза за вестника ни, че ще съди телевизията за това, че в излъчен репортаж името й бе замесено в скандала с изнасяне на деца от България за педофили в Германия. "Ще ги съдя. Нещата стигнаха много надалеч. На телевизията им е ясно, че нямам нищо общо с тези деца... Почвам да атакувам. Не може така." - коментира вчера пред НДТ М. Николова. Тя каза, че си е наела адвокат, който да защитава правата й. Според добричлийката, още при подготвянето на репортажа едната от германските журналистки е идвала във Варна. М. Николова пита защо тогава тя не я е потърсила. "Сега не мога да изляза навън спокойна. Хората, които ме познават, няма как да не ми вярват. На фестивали ние винаги ходихме с един родител" - сподели още жената.

М. Николова каза също, че ще изпрати писмо по електронната поща до немската телевизия, в което ще им пише, че няма нищо общо със случая и ще настоява за отговор.

 


Сходни връзки

МАРИЯНА НИКОЛОВА ЩЕ СЪДИ ARD ЗА 50-100 000 ЕВРО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди