изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:03 EEST
БЕЗ ВОДА    
ЛюбопитноПак ни прецакаха. Обещаха ни, че водата ще бъде най-много 20 лева, но ни сюрпризиха с комбинацията от 19.50 лева за кубик, плюс 1,50 за канализация, което прави ни повече, ни по-малко от 21.

 И всичко това отново с министерска благословия. Цената на добричката вода започна да се покачва с по-бързи темпове от долара и в скоро време може и да се изправим пред дилемата вода или шотландска ракия по всяко време и за всеки случай.
ЧЕРНИ ДНИ ЗА ЛИКВИДАТОРИТЕ
Очевидно в скоро време Министерството на земеделието ще духне под опашката на някои председатели на общински поземлени комисии, оценявайки дейността им като умишлено забавяне на процеса на връщане на земята на собствениците й. Вероятно сред тези хора на първо място ще бъде г-н Тодор Моралийски. В община Добрич /селска/ била надписана 200 000 декара земя, своеволно се размествали парцели, шефът на ПК стоял четири месеца в отпуск и си въртял бизнеса с държавни и общински земи.
НДТ - 1 март 1995 г.
 


Сходни връзки

БЕЗ ВОДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди