изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:12 EEST
Тежки пътища! 9 ранени при сблъсък на 2 автобуса, 3 убити в джип    
Ред и сигурностТежки са пътищата в цялата страна. Тежка катастрофа между два автобуса стана на пътя за разложкото село Горно Дръглище.


Два автобуса на фирма "Транс Пирин" - Разлог са се ударили тази сутрин около 7,00 часа на входа на разложкото село Горно Драглище, съобщи БГНЕС по информация от РДВР-Благоевград. Девет души са пострадали при сблъсъка, единият от които е с опасност за живота. Пострадалите са настанени в Разложката болница. Те са на различна възраст. С черепно-мозъчна травма е 12-годишно момче от село Добърско, съобщи началникът на регионална служба "Полиция" при РДВР полк. Димитър Балев. С по-лека мозъчна травма е жена. Останалите седем ранени при пътния инцидент са ученици, които са в болницата с различни счупвания на крайниците и по-леки травми. Причините за инцидента се изясняват. Той е станал при обилен снеговалеж, на хлъзгав участък от пътя.
Жесток удар
Трима души са загинали при тежка катастрофа на главен път Е-79 близо до тунела край село Железница, на пътя за Кулата, при която са се ударили джип и румънски товарен автомобил, предаде БГНЕС.Около 22.15 часа на 28 февруари са се сблъскали джип “Митцубиши Паджеро” (на снимката след сблъсъка) и румънски ТИР “Ивеко”. Следствие на удара са починали трима души, които са пътували в джипа. Според първоначална информация единият от загиналите е от Разлог. Установява се самоличността на другите две жертви, информират от полицията. 
Млада жена загина
Млада жена загина и мъж бе ранен при верижна катастрофа днес на пътя Пловдив –Хасково, съобщи "Пловдив24" по информация от РДВР-Пловдив. Около 7 часа в района на Първомай лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от 48-годишната С.Х. от Пловдив, при движение с несъобразена скорост по заснежения път излязъл вдясно извън пътното платно. При опит да се включи обратно в движението С.Х. изгубила управление над колата и тя навлязла в насрещното движение, където се блъснала в задната част на бус “Мерцедес” с хасковска регистрация и с водач Х.Т. (35 г.). След удараголфът се завъртял и се блъснал в лек автомобил “Опел Вектра” със софийска регистрация и управляван от Г.В. (42 г.).
Пътничката в голфа Е.А. (26 г.) от Мадан е починала на път за болницата, а спътникът й Р.Р. (29 г.) от Пловдив е със счупен крак.
Пиянство в това време!?
31-годишен мъж е бил заловен да шофира автомобила си с 2,27 промила алкохол в кръвта, съобщи "Фокус". На 28 февруари около 01.20 часа в Стара Загора полицейски екип на РПУ е заловил А.К. на 31 години да управлява лек автомобил "Опел", в района на кръстовището на ул."Генерал Столетов" и ул."Г. Кюмюрев", с концентрация на алкохол в кръвта 2,27 промила.
И без книжка
45-годишен мъж без свидетелство за управление на МПС катастрофира тежко, предаде РДВР-Видин. Вчера около 21.00 часа на главен път 11, в близост до мелница село Арчар е възникнало пътнотранспортно произшествие. 45-годишният В.Е. от село Арчар, управлявайки лек автомобил “Москвич” с несъобразена с пътните условия скорост, губи контрол над моторното превозно средство, напуска пътното платно и се преобръща. Водачът на пътното превозно средство е настанен във видинската болница, неконтактен с временна опасност за живота.
Пътищата
Близо метър сняг е натрупал в района на прохода Петрохан. Температурата към 14 часа е минус 13 градуса. В участък от близо 15 километра пътят не е добре почистен и създава затруднения за движението на моторни превозни средства, предаде "Фокус".
Пътната полиция предупреди, че в почти цялата страна вали сняг, пътищата са заснежени и в много участъци - заледени. През миналото денонощие в страната са станали общо 17 тежки пътно-транспортни произшествия с 3 убити, 17 ранени, от които 2-ма с опасност за живота. За района на София – 139 леки произшествия и 12 тежки с 13 ранени. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Тежки пътища! 9 ранени при сблъсък на 2 автобуса, 3 убити в джип | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди