изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:53 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ



ОВЕН - Днес ще направите всичко възможно да докажете на себе си и на света колко сте добри в професията. В края на деня ще изпитате дълбоко удовлетворение от постигнатото.
ТЕЛЕЦ - Изпитвате необходимост да реализирате някои свои идеи, свързани професията ви. Ще се наложи да преодолеете съпротивата на по-консервативно настроените колеги или клиенти.
БЛИЗНАЦИ - Ако имате съдружници в бизнеса, възможни са конфликти с тях или неизпълнения на задълженията от страна на контрагенти. Това няма да се отрази неблагоприятно на финансовото ви положение.
РАК - Изпълнени сте с ентусиазъм и желание за действие. Може би говорите малко повече от обичайното, но просто не можете да накарате устата ви да се затвори. Това не е обичайно за вас.
ЛЪВ - Още един ден, в който късметът и успехът ще ви съпътстват, когато става въпрос за пари. Възползвайте се и извлечете максимума от ситуациите, в които живота ще ви въвлече. Рискувайте.
ДЕВА - Чувствителността ви през този период е изострена, не влизайте във спорове, позволете и на другите хора около вас да имат мнение. Необходимо е да се справите с вътрешните противоречия.
ВЕЗНИ - Ако умело водите на бизнес делата си, ще извлечете добри печалби от извършваната дейност. Ще бъдете въодушевени от нови планове и идеи, които следва да осъществявате постепенно.
СКОРПИОН - Може да осъществите делови пътувания през тази седмица. Ще бъдете загрижени за вашите родители. Някои от семейните ви задължения страдат заради интензивните ви социални контакти.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще трябва да се потрудите здравата. Работа няма да ви липсва, дори напротив. Наблегнете на организацията на нещата, ако искате всичко да върви както трябва.
КОЗИРОГ - Днес трябва да се въоръжите с търпение, защото нищо от това, което сте замислили няма да се развива според плановете ви. Не се впускайте в смели начинания.
ВОДОЛЕЙ - Настроени сте авантюристично, но е необходимо и малко да рискувате, за да се проявите наистина по този начин. Не се замисляйте много-много за общественото мнение - важното е вие как се чувствате.
РИБИ - Може да очаквате проблеми в днешния ден от страна на по-възрастни от вас хора. Не очаквайте те да ви разберат или да мислят като вас. По-скоро ви се опитайте да видите и тяхната гледна точка.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди