изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:24 EEST
СРЕЩА-РАЗГОВОР ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА В ОБЩИНА БАЛЧИК    
НовиниСреща-разговор по въпросите за развитие на туризма в община Балчик организираt на 11 март Общинска администрация и Общински съвет по туризъм. Началото ще бъде от 17.00 часа в хотел “Холидей бийч”.


На срещата зам.-кметът Стефан Бошнаков ще запознае присъстващите с Програмата за туризма за 2005 г. и правилника за работата на консултативния съвет. Ще се разгледат още някои точки от бюджета на общината за тази година, свързани с инфраструктурата и туризма. Директорът на Дирекция “Икономическо развитие, стопански и хуманитарни дейности” към ОбА Антон Минков ще представи информация за предвидената рекламна дейност – за работата на информационните центрове, за участието на туристически борси и изготвянето на брошури. Тези, които желаят да присъстват на срещата, ще трябва да потвърдят присъствието си в Дирекцията. Те ще имат възможност да зададат всички вълнуващи ги въпроси, на които ще получат отговор от зам.-кмета и директора на дирекцията, отговаряща за туризма.

За съжаление поради слабия интерес от страна на браншовиците в туризма, Община Балчик няма да участва на Московското туристическо изложение в края на март, информира директорът Антон Минков. Общинска администрация бе готова да подпомогне финансово участието във втората по големина туристическа борса в Европа, но на инициативата се отзоваха неколцина хотелиери. Надеждите са сега, на срещата този петък да се даде повече яснота за участието на общината в развитието на туризма, с което да се активизират и работещите в този приоритетен отрасъл за Белия град.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

СРЕЩА-РАЗГОВОР ЗА РАЗВИТИЕТО НА ТУРИЗМА В ОБЩИНА БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди