изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ



ОВЕН - Контактите, свързани със служебните ви задължения, се увеличават и ви носят успех. Едно предупреждение - може би отделяте повече внимание на работата си, отколкото на хората, които обичате.
ТЕЛЕЦ - Ако се чудите дали да не вземете от някого пари на заем, знайте, че днес не е най-добрия ден за това. Въздържайте се и от други рисковани постъпки.
БЛИЗНАЦИ - Денят ще бъде изпълнен с напрежение, няма да срещнете разбиране от страна на вашия партньор, ще бъдете на различни мнения. Има вероятност вечерта обстановката у дома ви да се успокои.
РАК - Обърнете внимание на идеите, които имате за печелене на пари, както и на предложенията, които ще бъдат отправени към вас днес или утре. Някои от тях могат да се окажат изключително доходоносни.
ЛЪВ - Не е изключено някой от членовете на семейството ви да успее да ви развали настроението. Ще се опитате да не покажете раздразнението си, но за вас е трудно да прикривате чувствата си.
ДЕВА - Днес трябва да се справите с проблеми, свързани с парите. Отложете някои плащания и направете опити да съберете парите, които сте дали назаем. Бъдете настоятелни и може и да успеете.
ВЕЗНИ - Много добър ден за разговори на духовна тематика, или по-теми, които изискват по-сериозен размисъл и задълбочаване в тях. Един наистина щастлив и наситен със стойностни преживявания ден.
СКОРПИОН - Отделете в днешният ден повече време за да обогатите познанията си. Може да го направите и чрез Интернет. Очаква ви вечер, изпълнена с приятни емоции.
СТРЕЛЕЦ - За вас днешния ден няма да е толкова напрегнат, колкото очаквате, освен ако не се впечатлявате прекалено от всичко, което ви казват. Денят е подходящ да се погрижите най-вече за себе си.
КОЗИРОГ - Очакванията ви за напрегнат ден няма да се оправдаят. Днес няма да има много събития, които да си заслужава да бъдат отбелязани. Ежедневието ще ви погълне и няма да забележите кога е дошла вечерта.
ВОДОЛЕЙ - Днес сте в стихията си на работното си място, с каквото и да се захванете ви идва отръки. Действайте смело и резултатите няма да закъснеят. Късметът също е на ваша страна.
РИБИ - И за днешният ден може да се каже, че ще бъде успешен за вас, Риби. Най-вече по отношение на работата, където ще останете доволни от себе си и от свършеното за деня.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди