изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:06 EEST
Сандра Бълок заличава бръчки с крем против хемороиди    
НовиниСандра Бълок разкри тайната на красотата на лицето си. Оказа се, че звездата от "Скорост" използва крем против хемороиди.


40-годишната актриса, звезда в предстоящия да излезе “Мис Таен агент 2” сподели,че е научила този “трик” от сценария на филма.

Тя казава: “Това е най-полезното нещо, което научих от работата си по този филм. Този крем помагали срещу бръчки!

В момента Сандра е в Лондон за премиерата на най-новия си филм. Там тя сподели и други лични предпочитания. “Обичам мъже, които могат да танцуват салса. Трябва да могат да се занимават и с домакинството”.

Бълок се възползва от престоя си в Англия, за да покани приятеля си Хю Грант на премиерата на филма в сряда. Тя каза само добри неща за известния английски актьор: “ Хю е добър приятел и мога да споделям всичко с него. И излиза много добре на снимки. Наиситина е много фотогеничен”.

Сандра не е единствената звезда, която има странни козметични предпочитания. Кънтри дивата Шаная Туейн пък се маже с крем за възпалена конска кожа. Телевизионното гуру Опра Уинфри, която е най-богата шоу дама в Америка с богатство от над 2 млрд. долара, си прави сама кремове с мас и преварена кравешка урина. http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Сандра Бълок заличава бръчки с крем против хемороиди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди