изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:35 EEST
С шут от 35 м Румен Славов донесе победата на "Албена 97"    
СпортСлед като в първия пролетен кръг победиха лидера в Североизточната "В" група - "Дунав" /Русе/, вчера футболистите на "Албена 97" /Оброчище/ се наложиха на свой терен и над втория в класирането - "Черноморец" /Бяла/.

След като в първия пролетен кръг победиха лидера в Североизточната "В" група - "Дунав" /Русе/, вчера футболистите на "Албена 97" /Оброчище/ се наложиха на свой терен и над втория в класирането - "Черноморец" /Бяла/. В герой на мача се превърна бившият състезател на "Добруджа" Румен Славов, който с мощен шут от 35 м отбеляза единственото попадение в двубоя. Три минути преди последния съдийски сигнал гостите бяха близо до изравняване на резултата - техен нападател се озова на стрелкова позиция, но след удара му топката срещна напречната греда. Поради наказание за натрупани картони срещата пропусна голмайсторът на "Албена 97" Веселин Живков. Заради служебни ангажименти не игра и Георги Бонев. За сметка на това в състава се завърна бившият младежки национал Сашо Трифонов, който свърши много работа в средата на терена.
 
 


Сходни връзки

С шут от 35 м Румен Славов донесе победата на "Албена 97" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди