изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:39 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ 

ОВЕН - На работното място ще се сблъскате с повече проблеми от обикновено. Не се изключени задкулисни машинации срещу вас от страна на ваш колега или колежка. Запазете самообладание.
ТЕЛЕЦ - Заредени сте с много енергия! Днес ще надминете себе си в областта, в която работите или се изявявате. Ще се чувствате щастливи и няма да приемете навътре критиките.
БЛИЗНАЦИ - Ваши началници или висшестоящи инстанции могат да ви създадат проблеми, с които трудно ще се справите. Цялото ви внимание е концентрирано върху работата.
РАК - Според звездите се намирате в много добър период, така че възползвайте се максимално от хармоничното разположение на звездите. Всяко бездействие ще ви струва скъпо и ще съжалявате.
ЛЪВ - Днес трябва да сте максимално ефективни, а ключът към това е добрата организация. Сигурно ще сте зависими от много фактори, но това не бива да ви притеснява. Днес е ден за работа и то досадна.
ДЕВА - Днес ще изпитате подем в емоционалното си състояние. Всички срещи и разговори, които ще проведете, ще бъдат изключително полезни и вдъхновяващи за вас.
ВЕЗНИ - С всеки изминат ден схващате все по-ясно и по-точно каква огромна необходимост имате от промяна. Всъщност тя вече е на прага на вратата ви, от вас се изискват само активни действия.
СКОРПИОН - Днес ще разрешите част от проблемите си на чисто битов план, може да платите някои належащи сметки. В работата си се справяте отлично, без да се стараете много-много.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще потърсите упование в установените модели и норми. Трудно ще успявате да се концентрирате върху обичайните си занимания. Най-добре е да останете насаме със себе си.
КОЗИРОГ - Настроени сте твърде критично и мнението на всеки началник, "авторитет" или политик е в състояние да ви раздразни. По добре е открито да изразите недоволството си.
ВОДОЛЕЙ - Ако очаквате финансови постъпление, то днес със сигурност ще ги получите. Денят е изключително благоприятен за печелене на пари, затова гледайте да използвате времето днес пълноценно.
РИБИ - Трудно ще постигнете разбирателство с колегите си днес, а също и с вашите бизнес партньори или клиенти. Потърсете причината за евентуалните проблеми вътре във вас.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 14 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди