изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:55 EEST
"ОПЪЛЧЕНЦИ ОТ ДОБРУДЖАНСКИЯ КРАЙ"    
Културае озаглавен конкурсът по родолюбие, който организират дирекция "Хуманитарни дейности - отдел образование и култура", Центърът за ученическо техническо и научно творчество, фондация "Интелект", общински комитет "Васил Левски" и движение "Русофили".


Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи - от 5 до 8 клас и от 9 до 12 клас. В конкурса може да се участва с реферат на тема "Моят род и родословното ми дърво" или "Българите - непобедими в сражения и съзидатели на духовност", или с есе на тема "Съединението прави силата. Българи, да си помагаме!". Желаещите да вземат участие в надпреварата могат да представят още проект за паметна плоча, снимки, плакети и сувенири на тема "Опълченци от добруджанския край".
Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 25 септември. Класираните до трето място ученици ще получат право на участие в националния конкурс по "Родолюбие". Материалите за участие в надпреварата могат да се изпращат както на хартиени, така и на електронни носители в срок до 1 септември на адрес: град Добрич, бул. "Добруджа" № 1, Център за ученическо техническо и научно творчество, тел. 77 79 13, e-mail: cutnt21_dobrich@abv.bg.
 


Сходни връзки

"ОПЪЛЧЕНЦИ ОТ ДОБРУДЖАНСКИЯ КРАЙ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди