изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:04 EEST
НАД 50 ТЕЖКОАТЛЕТИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ВДИГАТ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ    
СпортВ усилена подготовка за предстоящия първи кръг на държавно отборно първенство по вдигане на тежести са състезателите от трите добрички клуба.

В усилена подготовка за предстоящия първи кръг на държавно отборно първенство по вдигане на тежести са състезателите от трите добрички клуба.
Треньорът на "Добруджа" Стефан Цончев вчера сподели, че неговият клуб ще се цели в първото място в отборното първенство при момчетата. За целта тимът ще се представи с пълен състав от осем души в тази възрастова група. Осем ще бъдат и щангистите при кадетите, но амбицията е клубът да влезе в шестицата. На шестимата тежкоатлети при юношите до 20 години ще се разчита за място в призовата осмица. Освен 22-мата от клуба на "Добруджа", на състезанието ще се явят и над 25 състезатели от отбора на "Добрич", който тази година ще защитава първите си места при децата и младежите.
От треньора на клуба Жанета Георгиева разбрахме, че на шампионата в Асеновград в края на тази седмица ще участват с пълни състави при децата и младежите. Тимът отново ще атакува призовите места, не само в отделните категории, но и в отборните класирания. "Ще участваме с общо над 25 състезатели и смятам, че всички са добре подготвени" - каза президентът на клуба Веселин Божков.
Наставникът на третия добрички тим "Джим" Диян Дейков каза, че при юношите ще се изявят петима негови възпитаници, а при мъжете в кат. до 69 кг участие ще вземе Йордан Дейков. НДТ
 
 


Сходни връзки

НАД 50 ТЕЖКОАТЛЕТИ ОТ ДОБРИЧ ЩЕ ВДИГАТ НА ДЪРЖАВНИЯ ШАМПИОНАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди