изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ



ОВЕН - Задачите ви сякаш растат лавинообразно. Не поемайте допълнителни ангажименти, тази които имате и без друго са ви в повече. Сдържайте се в изказванията си.
ТЕЛЕЦ - Не изпадайте в паника заради някои нередности. Приемете, че днес денят е мистичен и всичко става не по вашата воля, може и да ви поолекне, но не се залъгвайте с шоколади и сладкиши.
БЛИЗНАЦИ - Не е много подходящ ден за общуване. Служебните контакти ще са доста трудни. Не търсете точно днес подкрепа от началници, разчитайте най-вече на себе си.
РАК - Доста неразбории може да очаквате през днешния ден. Във всеки случай не губете оптимизма си, още утре нещата ще потръгнат според очакванията ви.
ЛЪВ - Не напирайте на всяка цена да докажете правотата си. Най-добре разсейте напрежението на сладки приказки с приятели в някое кафене, защото уредите и машините може да ви погодят някой неочакван номер.
ДЕВА - Не много успешен ден, но вие сте философи и ще приемете нещата такива, каквито са (без да мърморите много). Нищо чудно да ви обвинят несправедливо.
ВЕЗНИ - Не много лош ден за вас, но не бива да прекалявате в нищо, най-вече в секса. Можете да мобилизирате силите за преодоляване на трудностите.
СКОРПИОН - Страстта, с която сте се захванали със задачите си е просто за завиждане, внимавайте само да не се изтощите. Освен това знаете колко бързо ви омръзват нещата.
СТРЕЛЕЦ - Не е лек и днешният ден. Ще се наложи да обяснявате мотивите за постъпките си, само не се дразнете от невъзприемчивостта на околните, може би ви разбират криво.
КОЗИРОГ - Работата за вас сякаш няма край. Дори тези, които са без работа ще имат някакви важни ангажименти, макар и не точно такива, за каквито са мечтали.
ВОДОЛЕЙ - Напрегнато, но пък ползотворно ще успеете да прекарате времето си днес. Вероятни са грижи около децата, но тревогите ви ще се окажат напразни. Не давайте пари на заем точно днес.
РИБИ - По-голяма част от нещата няма да зависят от вас, така че струва ли си да се ядосвате за това. Освен това са възможни много двусмислени ситуации. Днес не е подходящ ден за пазаруване.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди