изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:26 EEST
ЕДНА ГОДИНА ИНТЕРНЕТ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"    
Новини

Благодарим на всички, с които сме денонощно от 15 март 2004 г.



Сабина ДУКОВА

Във вторник вечерта се навърши една година от пускането в глобалната мрежа Интернет на електронното издание на вестник "Нова добруджанска трибуна".

Какво показва статистиката? Независимите електронни броячи са регистрирали над 137 000 уникални посещения от 121 държави. Посещенията по страниците на изданието достигнаха 1 666 193. Най-голям брой читатели влизат в дните понеделник и вторник в периода 16.00-18.00 часа. Всеки ден вестникът се посещава от 900 до 1300 компютри, а рекордът е поставен на 8 февруари т.г., когато в НДТ е влизано от 2214 компютри. Броят на публикациите в НДТ за година достигна 12 500, преимуществено от Добруджа и Добричка област. По много от тях десетки читатели са взели отношение. 12 анкети е направил вестникът. Наскоро бе пусната рубриката "Новините в снимки", която ни бе поръчана от добруджанци, живеещи извън България. Пак по тяхно настояване пред пуск е галерия "Добруджа" - нашите сънародници искат да покажат чрез нея на свои близки, приятели и колеги от чужбина, а други и на децата си, красотите и забележителностите на родния ни край. Предстои да отворим и форум за читателите по теми, които те избират за дискусия и коментар.

Чрез най-четеното елекронно издание на и за Добруджа, Добричка област и добруджанци сега 24 часа в денонощието се явяват пред света с постиженията, радостите и проблемите си, с намеренията си за един по-добър и по-смислен живот.

Електронното издание практически отвори пред Добруджа и добруджанци прозорец към света, то е отворена врата и за всички, които макар и да не живеят в Добруджа, се завръщат при нас с коментарите си, с мъката или щастието си. Радваме се, че постигнахме жива връзка с всеки, който иска да каже нещо или иска да научи повече за Добруджа, Добричка област, България и света.

Благодарим на всички, с които сме денонощно от 15 март 2004 г.

Сайтът "Нова добруджанска трибуна" - http://ndtnews.hopto.org - бе създаден и се поддържа от нашия колега Методи Дойчинов, с изключителното участие на целия колектив и с подкрепата и партньорството на dobrich.net.

Нека заедно направим така, че светът да знае повече за нас!

 

 


Сходни връзки

ЕДНА ГОДИНА ИНТЕРНЕТ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЕДНА ГОДИНА ИНТЕРНЕТ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"
Автор: Anonymous да 2005-03-17 @ 12:32 EET
Честит рожден ден!
Б.Божидарова
ЕДНА ГОДИНА ИНТЕРНЕТ ВЕСТНИК "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"
Автор: Anonymous да 2005-03-18 @ 10:29 EET
Да сте живи и здрави!
Желая Ви,НДТ ( NDT )да се чете в цял свят и на други езици, много, много години!
УСПЕХ!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди