изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:49 EEST
"Изумителна грация" Мис Март 2005 за Playboy USA    
Любопитно През Март месец Хю Хефнър отново ни е приготвил едно от своите открития за playmate. Този път това е Джилиян Грейс, която стига до списанието по един доста необичаен начин, но това не й попречва да стане новата Мис Март за 2005 година.


Вече минаха два месеца от началото на 2005 година, които бяха изпълнени с много празници и щастливи мигове за хората по цял свят. През януари бе началото на една нова година изпълнена с милиони нови надежди и мечти за нови изживявания. Точно поради тази причина от американският Playboy решиха да заложат на една по купонджийска атмосфера за януарският си брой и снимаха за корицата си една от най-популярните им playmate момичета Джени Макарти която е й бивша водеща на МТV. За Февруари от изданието бяха заложили на по- романтично настроение с много идеи за празничната нощ на Свети Валентин и за това как да си прекарате понезабравим начин празникът на Любовта, а на корицата беше една от актрисите с най-скормно излъчване а именно Тери Поло. Точно по тази причина и в мартенският брой от американското издание на Playboy са решили да не правят големи промени в празничното настроение в списанието си и да продължат звездите на кориците си с един малък скок в близкото минало на корицата застана една от бившите кралици на поп музиката Деби Гибсън.

През Март месец Хю Хефнър отново ни е приготвил едно от своите открития за playmate. Този път това е Джилиян Грейс, която стига до списанието по един доста необичаен начин, но това не й попречва да стане новата Мис Март за 2005 година.

Миналата година Катерина Вахер, майката на красивата 19-годишна Джилиян Грейс изпраща писмо до един от най-популярните водещи в америка Хаулърд Стърн в което тя му разказа, че дъщеря й си мечтае от много дълго време да стане Playmate и от там да започне своята кариера. Стърн изпраща отговор на Катерина, че дъщеря й не става за списанието, но има идея която можела да допадне на дъщеря й. Идеята на Хаулърд Стърн е да включи в предаването си Джилиян в кастинг за “playmate момичета” в който участничките да показват своите прелести на живо пред зрителите и да провежда кратки интервюта с тях. Катерина Вахер и дъщеря й Джилиян харесват идеята й решават да потеглят на път за Ню Йорк за да вземе участие и Джилиян. На кастинга присъства и един от фотографите на “Playboy”, които оглежда внимателно кандидатките и сред тях най-ярко се откроявала Джилиян Грейс която имала напълно естествено тяло и имала зашеметяваща усмивка.
Хаулърт Стърн казва “Повечето жени, които идваха на кастинга се смятаха за много красиви и за горещи мацки, но това не беше така и никога не стигаха до списанието. Но Джилиян покрива всичките ми представи за playmate”.
Джилиян Грейс е родена в малкото градче Арканзас на 20 декември 1985 година, но днес живее във Вашингтон, Мисури. Детството си тя прекарва в Арканзас и заседналият начин на живот и се отразил и преди четири години тя не е имала нищо общо с това което е днес, тя е била леко закръглена. Джилиян започва да тренира усилено и не след дълго резултатите са на лице. Днес тя е красива блондинка със стегнато атлетично тяло и е дипломирант персонален треньор. Мис Март 2005 не съжалява, че живее в малък град защото това не й е попречило да прекара едно наистина щастливо детство преживяванията в което не могат да се сравняват с тези в големият град.

Амбициите на Джилиян Грейс за животът й са да постигне една наистина успешна кариера като модел, а също така мечтае и да стане актриса.

Мъжете, които могат да направят впечатление на Мис Март 2005 са разбира се мусколестите мъже, които знаят какво искат от живота и знаят как да го постигнат, но задължително трябва да имат и добро чувство за хумор.

Качествата, които тя не би харесала в един мъж са прекалено високото самочувствие, ревнивостта и лъжата.

Христо Христов

ГАЛЕРИЯ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ СНИМКИ НА ДЖИЛИЯН ГРЕЙС МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В САЙТА  НА НДТ НА АДРЕС: http://ndtnews.hopto.org/gallery/Jillian_Grace

МАТЕРИАЛЪТ Е ВЗЕТ ОТ http://playboy.bg-sex.com/

 


Сходни връзки

"Изумителна грация" Мис Март 2005 за Playboy USA | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди