изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:00 EEST
Младен и Неси преминават в майсторски клас А    
СпортГеорги Петров и Мая Ташкова се окичиха със злато в клас 18 D

Поредния си голям успех постигнаха състезателите на "Елеганс" на проведения в Габрово национален турнир по спортни танци. Единствената състезателна двойка от Добричка област в майсторски клас 18 В Младен Илиев - Неслихан Салим изпълни перфектно своята латиноамериканска програма. Възпитаниците на треньорите Иван и Елена Деспотови впечатлиха и съдии, и публика и заслужено получиха много високи оценки, които им осигуриха място на стълбичката на победителите - трето място и бронзови медали. Това е безспорен успех, като се има предвид, че в състезанието в този клас взеха участие 17 двойки и конкуренцията бе много голяма. Най-важното обаче е, че Младен и Неси спечелиха 5 точки /а им бяха нужни само две/ и вече ще се състезават в по-високия майсторски клас А. За да оценим по достойнство постигнатото от тях, трябва да отбележим,че досега Добрич никога не е имал свои представители в този престижен майсторски клас.
 Отлично се представи и другата двойка на "Елеганс", взела участие в турнира - Георги Петров - Мая Ташкова. В клас 18 D при конкуренцията на 19 танцови двойки тя се нареди на първо място. Освен златни медали този успех донесе и седем точки в актива на нашите състезатели.
 


Сходни връзки

Младен и Неси преминават в майсторски клас А | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди