изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:29 EEST
ДНЕС Е КОНТРОЛАТА НА "ДОБРУДЖА" С "ЧЕРНО МОРЕ"    
СпортФутболистите на "Добруджа" ще играят днес контрола със състава на първодивизионния "Черно море". Възпитаниците на Валентин Пейчев ще се изправят срещу "моряците" от 14.30 ч. на стадион "Юрий Гагарин" в морската ни столица.

Футболистите на "Добруджа" ще играят днес контрола със състава на първодивизионния "Черно море". Възпитаниците на Валентин Пейчев ще се изправят срещу "моряците" от 14.30 ч. на стадион "Юрий Гагарин" в морската ни столица. Проверката ще бъде генерална репетиция за "жълто-зелените" преди предстоящия сблъсък с "Миньор" /Бобов дол/ от първенството на "Б" група. В срещата наставникът на добруджанци ще изпробва някои тактически варианти, които са продиктувани от кадровите проблеми в отбора. Както вече писахме, двубоя с "миньорите" поради наказание за натрупани жълти картони ще пропусне халфът Здравко Петров. Освен него извън строя поради травми са Венцислав Желев и Младен Димитров. Очаква се днес с екипа на "Черно море" да играят трима бивши футболисти на "Добруджа". Това са вратарите Николай Марков и Красимир Колев и защитникът Станислав Стоянов. Поради контузия срещата ще пропусне Детелин Димитров, който преди година премина във варненския тим.
Междувременно стана известно, че бившият футболист на "Добруджа" Георги Няголов е на проби в столичния ЦСКА. Миналата година 20-годишният халф изкара няколко месеца във футболна школа в Словения. Той ще тренира поне една седмица при "червените", преди да стане ясно дали ще подпише предварителен договор.
 


Сходни връзки

ДНЕС Е КОНТРОЛАТА НА "ДОБРУДЖА" С "ЧЕРНО МОРЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди