изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:27 EEST
Премиерът на Киргизстан подаде оставка    
По светаБишкек. Премиерът на Киргизстан Николай Танаев подаде оставка, съобщи АФП, позовавайки се на телевизионно изявление на представители на опозицията.

Бишкек. Върховният съд на Киргизстан отмени оспорваните резултати от провелите се през февруари-март в републиката парламентарни избори, предаде АФП, позовавайки се на изявление на председателя на съда Курманбек Осмонов.

Бишкек Председателят на Върховния съд в Киргизстан Курманбек Осмонов обяви, че съдът единодушно е приел решение за отмяна на регистрацията на новия състав на парламента, предаде РИА Новости.
Бишкек. Един от лидерите на опозицията в Киргизстан Феликс Кулов заяви пред РИА Новости, че не знае къде се намира Аскар Акаев. “Чух, че е заминал за Москва, но не знам къде точно се намира той”, е посочил Кулов.
Възможно е президентът на Киргизстан Аскар Акаев да е заминал за Русия, съобщи агенция Интерфакс. По-рано днес агенцията съобщи, че Акаев и семейството му са отпътували на борда на хеликоптер по посока Казахстан.
Посолството на Русия в Киргизстан не разполага с информация президентът на страната да е отпътувал за Москва, предаде РИА Новости. “Не разполагаме с официална информация по случая”, е заявил пред агенцията служител в дипломатическата мисия.
Опозицията в Киргизстан гарантира безопасността на президента Аскар Акаев, заяви опозиционният лидер Феликс Кулов в реч, излъчена по националната телевизия, предаде РИА Новости.
Президентът на Киргизстан Аскар Акаев е заминал на борда на хеликоптер заедно със семейството си по посока границата с Казахстан, съобщи агенция Интерфакс.
http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Премиерът на Киргизстан подаде оставка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди