изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:23 EEST
Висшият съвет на БСП ще одобри пълния състав на депутатските си листи    
ПолитикаСофия. Висшият съвет на БСП ще одобри пълния състав на депутатските листи във всичките 31 избирателни района на страната, предаде Дарик радио. Зелената партия на Александър Каракачанов най-вероятно няма да бъде включена в Коалиция “За България”.


Пленумът е закрит за журналисти. До късно снощи Изпълнителното бюро на партията обсъждаше окончателния вариант на листите, както и местата на коалиционните партньори и гражданската квота. Сред новите лица на гражданската квота на Коалиция “За България” са носителят на приза “Лекар на годината за 2004 г.” проф. Радослав Гайдарски, втори във Видин, хирургът проф. Деамян Дамянов, номиниран в Шумен и известният в печатарския бранш Петър Кънев, трети в ямболската листа.
Преговорите с партньорите на БСП от формата “Нова левица” за местата им в депутатските листи са продължили до късно снощи на “Позитано” №20. Освен водачеството в Добрич лидерът на Движение “Социалдемократи” Николай Камов няма да получи второ депутатско място в благоевградската листа. Лидерът на Комунистическата партия на България Александър Паунов, партньор от Коалиция “За България” ще бъде втори в депутатската листа на Пловдив-област. Той заплаши да не подпише договора за участие в парламентарните избори, ако в него е записано, че ядро на коалицията са четирите партии от коалицията “Нова левица”. Пред Дарик радио Паунов заяви, че ще изчака да мине пленумът на социалистите и да се запознае с окончателния вариант на договора, за да реши. Георги Анастасов от Български социалдемократи отива в старозагорската листа. Срещу второто място на Тома Томов във Враца, лидер на другата партия от Коалиция “За България” “Рома”, се възпротивиха социалистите от местната организация и по всяка вероятност той ще бъде преместен оттам. Партньорите от Движение за социален хуманизъм в “Нова левица” няма да имат нито един депутат в следващия парламент. По информация на Дарик радио договорката с БСП била за участие в изпълнителната власт. Зелената партия на Александър Каракачанов най-вероятно няма да бъде включена в Коалиция “За България”.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Висшият съвет на БСП ще одобри пълния състав на депутатските си листи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди