изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:20 EEST
Добруджанци загубиха контролата с "Локомотив - Надин"    
СпортХандбалистите на "Добруджа" загубиха от "Локомотив - Надин" с 35:28 в контролен мач, игран вчера в Двореца на културата и спорта в черноморската ни столица.

Хандбалистите на "Добруджа" загубиха от "Локомотив - Надин" с 35:28 в контролен мач, игран вчера в Двореца на културата и спорта в черноморската ни столица. Ръководствата на двата клуба организираха проверката, за да не губят състезателите игрови ритъм. Както вече писахме, държавното първенство е прекъснато поради евроквалификациите на националните ни формации. Срещата пропуснаха Димитър Пламенов, който е в Норвегия с младежкия ни държавен тим, и лекуващият контузия национал Светослав Недев. Президентът на "Добруджа" Георги Андреев, който е и старши-треньор на мъжкия състав, сподели след срещата: "Направихме полезна проверка. Резултатът в такива мачове не е от голямо значение. Пробвахме някои тактически варианти, състезателите вложиха нужното старание и затова не мога да не съм доволен."
Срещу "железничарите" "Добруджа" бе в състав: Гино Богданов, Александър Сашев, Илиян Петров, Илиян Илиев, Христо Стоянов, Борислав Борисов, Димитър Ангелов /по-късно в игра влезе Венцислав Петров/.  Г. Андреев каза още, че за следващата седмица не се предвижда контрола. Първенството на "А" група ще бъде подновено на 7 април със срещата "Спартак" /Варна/ - "Пирин" /Гоце Делчев/. Два дни по-късно са останалите двубои от XII кръг. Тогава "Добруджа"  приема в зала "Русалка" състава на "Левски" /гр. Левски/. 
 


Сходни връзки

Добруджанци загубиха контролата с "Локомотив - Надин" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди