изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:59 EEST
НАМУШКАХА МЛАДЕЖ В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ    
Ред и сигурност 23-годишен мъж от Добрич е приет в неделя в Центъра за спешна медицинска помощ с прободна рана в областта на гърдите. От осведомени НДТ научи, че пострадалият е Кристиян Живков - син на известния в Добрич бизнесмен Живко Димитров, собственик на ресторант "Жив ко", занимаващ се с търговия на зърно.

 Лекарите се обадили в Първо РПУ около 16.20 ч. Впоследствие полицаите установили, че около 16 ч. в центъра на града неизвестно към момента лице е наранило младежа с остър предмет. Продължава работата по изясняването на случая. Служители на Първо РПУ издирват извършителя.
От осведомени НДТ научи, че пострадалият е Кристиян Живков - син на известния в Добрич бизнесмен Живко Димитров, собственик на ресторант "Жив ко". Младият мъж е настанен за лечение в Отделението за интензивно лечение на Многопрофилната болница. Състоянието му се подобрява и животът му вече е извън опасност. Той е бил наръган с нож в гърба, в близост до сърцето. Лекари коментират, че е имал голям късмет, тъй като острието не било много дълго. Имал е множество разкъсвания на кръвоносни съдове и кръвозагуба. Спешното му приемане в Хирургично отделение е било организирано от д-р Свилен Чаушев. Веднага му е извършена спешна операция от доц. Белчо Белчев, д-р Красимир Николов и анестезиолога д-р Георги Димитров.
Според запознати, младежът е бил намушкан след спречкване между две компании. НДТ
 


Сходни връзки

НАМУШКАХА МЛАДЕЖ В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАМУШКАХА МЛАДЕЖ В ЦЕНТЪРА НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-03-28 @ 23:56 EEST
Chtom e sin na novobogatach,za naragalia go zaposhva ili polizeiska ili tradizionna dobrudjanska vendeta.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди