изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ 

ОВЕН - Ще изпитвате известно неудовлетворение от живота. Имате нужда от сериозна промяна в ежедневния стереотип. Днес наистина можете да поставите началото на промяната, скъсайте с ненужните неща.
ТЕЛЕЦ - Бъдете по-внимателни в изказванията си. Гледайте да не развалите имиджа, който сте си създали с необмислени думи или действия. Не се опитвайте да избягате от отговорност.
БЛИЗНАЦИ - Дано не сте прекалили с яденето вчера, защото днес може да ви мъчат стомашни проблеми. Бъдете внимателни, когато боравите с инструменти. Не се включвайте в шумни компании.
РАК - Не се стремете на всяка цена да сте първи и да сте прави, дори да останете на втори план, това няма да промени мнението на околните за вашите качества. Днес трябва да сте вдъхновител и организатор.
ЛЪВ - Трудно ще успеете да се настроите на работна вълна, имате нужда от още малко почивка. Не се афектирайте от слуховете, които ще научите, ако можете подминете ги, не се забърквайте в интриги.
ДЕВА - Комуникациите ще са най-важното нещо през този ден, ще общувате с лекота, речта ви ще се лее гладко и ако трябва да се представяте на публично място несъмнено ще омаете публиката.
ВЕЗНИ - Трябва да сте наясно какво точно искате, за да успеете да го постигнете. Стари приятели също биха могли да ви помогнат със съвет или услуга, само се определете.
СКОРПИОН - Днес ще се чувствате като навита пружина и трудно ще успявате да овладеете цялата гама чувства и настроения, които бликат от вас. Склонни сте да омаловажавате проблемите.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще имате хъс да се справите с всички пречки по пътя си. Внимавайте, защото сте емоционално нестабилни. Съхранете увереността в себе си.
КОЗИРОГ - Днес ще сте по-самоуверени и това ще ви помогне по-лесно да се докажете във всичко, което започвате. Желанието да постигнете успех на всяка цена ще е изключително силно, реализирайте го.
ВОДОЛЕЙ - Вероятно ще сте твърде заети през деня и то предимно в службата си. Сили да се справите с всичко ще имате, така че нищо не може да ви спре.
РИБИ - Може да си пропилеете деня в забавни разговори, ако не се организирате по-добре. Трябва да успеете да се справите. Имате шанс да научите нещо ново. Добър момент за промяна.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди