изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:44 EEST
ОБЩИНАТА, I РПУ И СОБСТВЕНИЦИ НА НОЩНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЩЕ ПОДПИШАТ СПОРАЗУМЕНИЯ    
ОбществоТристранни споразумения ще подпишат утре община Добрич, Първо РПУ и седем собственици на девет нощни заведения, съобщи кметът Детелина Николова.

 Целта е всички да се ангажират за спазването на Наредбата за обществения ред, за охрана на заведенията, за недопускане на малолетни и непълнолетни, за осветеност около тях, обясни градоначалникът. Споразумения ще подпишат собствениците на  бар-вариете "България", бингото в хотел "България", дискотеките "Амон Ра", "Театъра", "Звезда", "Атланта", "Спорт палас", "Диферент" /която предстои да отвори врати/ и механа "Ъндърграунд". Една от клаузите ще е свързана с мероприятията, предписани от РИОКОЗ, във връзка с шума в някои от заведенията. Д. Николова разказа, че общината е провела две срещи с кръчмарите и те са приели искането тоалетните да се ползват безплатно. В три от заведенията пък общината ще постави наблюдателни камери. Това са дискотеките "Амон Ра", "Театъра" и "Звезда". Досегашните актове показват, че те са най-често посещавани от деца, обясни Д. Николова.

 


Сходни връзки

ОБЩИНАТА, I РПУ И СОБСТВЕНИЦИ НА НОЩНИ ЗАВЕДЕНИЯ ЩЕ ПОДПИШАТ СПОРАЗУМЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди