изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ



ОВЕН - Желанието ви за промяна е напълно обяснимо, но е редно да положите и малко усилия, ако искате да го осъществите. Днес е добре да поразчистите натрупаните бумаги и да въведете малко ред.
ТЕЛЕЦ - Личните връзки ще имат преимуществено значение днес. Дори противопоставянето може да се окаже полезно и да ви научи на нещо ново. Темпото ви на работа може да се позабави.
БЛИЗНАЦИ - Днес е добре да не прекалявате в нищо, но най-вече в яденето. Прекалената ви припряност може да стане причина за трудови злополуки, гледайте какво правите, вместо да приказвате.
РАК - Пролетните ветрове ще ви довеят нови вълнения. Ще разберете защо казват, че "любовта върти света". Ще имате желание да отделите част от времето си за културни занимания и алтруистични дейности.
ЛЪВ - Малко труден ден. Наяве може да излязат скрити чувства и нечие недоброжелателно отношение. Колкото и да ви мъчно, трябва да се примирите с факта, че не всички хора могат да ви бъдат приятели.
ДЕВА - Не бързайте много да не се срамувате после от последствията. Бъдете по-сдържани в изказванията си и не избързвайте в преценките си за нещата. Сравнително добре се развиват търговските дейности.
ВЕЗНИ - Днес е добре да внимавате как харчите, парите ще изтичат между пръстите ви, а сега е време за натрупване, а не за разпиляване. Не се отказвайте от целта, която преследвате.
СКОРПИОН - Семейните и домашните въпроси ще придобият огромно значение. Повишената ви енергия и самоувереността ще ви помогнат да разрешите всичко максимално бързо.
СТРЕЛЕЦ - Днес е добре да не се разпилявате прекалено и без друго няма да се чувствате във върхова форма. Възможно е да чуете някои не особено приятни неща за себе си, не им обръщайте внимание.
КОЗИРОГ - Ден за стари и нови приятелства. Ще имате желание да почувствате простите житейски радости и защо да не го направите. Дори в работата ще ви предложат по-интересна задача.
ВОДОЛЕЙ - Денят е доста активен. Избягвайте скучните и досадни хора, само ще ви загубят времето. Не се впечатлявайте прекалено от думите на колегите си и не им се доверявайте напълно.
РИБИ - Днес ще се чувствате свободни и пълни с енергия за нови действия. Идеален момент за пътуване или пък за вземане на изпити. Вълнения няма да ви липсват, особено сърдечни.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди