изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:34 EEST
Самолетът на Руи Коща катастрофира    
НовиниЧастен самолет, който е превозвал португалеца Мануел Руи Коща и семейството му, се е приземил по корем във вторник на миланското летище Малпенса.

За щастие при инцидента няма пострадали.

Семейството на Руи Коща се връщало от почивка в Шарм Ел Шейх в Египет.

Беше много страшно. Не мислех толкова за себе си, колкото за семейството си, притесних се много за децата”, споделя играчът след инцидента.

Футболистът, който в деня на инцидента е празнувал 33-я си рожден ден, е пътувал с родителите си, съпругата си Рут, двете им деца, приятел на семейството и детегледачка. Всички са били откарани в болница, където са останали за кратко. Лекарите са установили, че всички са добре и нямат сериозни наранявания.

Веднага след това Руи Коща отишъл в спортния център Миланело, където отборът му го чакал за тренировка.

Заради инцидента миланското летище е било затворено около час.

Пилотът е съобщил на Контролната кула, че, подготвяйки самолета за кацане, е открил проблем с отварянето на колесника. Пожарникарите веднага са подготвили пистата за аварийно кацане, покривайки я със специална пяна. Самолетът се е приземил по корем без сериозни проблеми в 14 часа местно време.

Малко по-рано същия ден самолет на швейцарските линии Swiss се приземи аварийно на миланското летище, след като бил ударен от гръм. На борда му е имало 49 възрастни, няколко деца и тричленен екипаж. За щастие, няма жертви. http://www.dnes.bg/

 


Сходни връзки

Самолетът на Руи Коща катастрофира | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.28 секунди