изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:38 EEST
ИНТЕРНЕТ В ПОМОЩ НА ТУРИЗМА    
НовиниКрайните продукти от проект на български и чуждестранни партньори могат да бъдат използвани от туристически предприятия, общинската администрация, студенти


С конференция в хотел "Каварна" вчера приключи проектът "Обучение по маркетинг и приложението на Интернет за рекламирането на туристическите ресурси". Партньори на община Каварна в него са Университетът на Лутън /Великобритания/, "Асет Технологии" ООД /Гърция/, Университетът по архитектура, строителство и геодезия в София, както и "Международен бизнес и консултации". На срещата присъстваха участниците в проекта, както и представители на националната агенция "Леонардо да Винчи". Проектът се финансира от ЕС.
На конференцията вчера бяха представени крайните продукти на проекта, които ще могат да бъдат използвани от общинските администрации, от самите малки и средни предприятия, работещи в сферата на туризма, а така също и от студенти, които учат маркетинг и туризъм. В учебните материали става дума за възможностите на електронния маркетинг, за комуникационните умения, които трябва да притежават управителите на малки и средни туристически предприятия и общинската администрация. Вече има заявен интерес към продуктите, каза Зорница Мачанова от "Международен бизнес и консултации". Разработено е ръководство, което се състои от четири модула - "Продуктов маркетинг", "Туристическия бизнес", "Електронен маркетинг" и "Комуникационни умения". Представени са също нови методи за обучение по маркетинг в туризма, както и тяхната оценка. Проектът има и уебсайт - www.tourismemarketing.org, който е разработен на български, английски и гръцки език.
Участниците във вчерашния форум изразиха надеждата, че и след приключването на проекта ще продължат резултатите от свършената в него работа.
 


Сходни връзки

ИНТЕРНЕТ В ПОМОЩ НА ТУРИЗМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди