изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:48 EEST
ЗА ПЪРВА ДОМАКИНСКА ПОБЕДА СЕ СТЯГАТ ДОБРУДЖАНЦИ    
СпортУтре са срещите от XX кръг на "Б" футболна група. Отборът на "Добруджа", който в последните три кръга спечели само една точка, ще срещне в Албена от 17.00 ч. състава на "Миньор" /Бобовдол/. На проведената вчера пресконференция помощник-треньорът на "жълто-зелените" Минчо Кондов сподели, че подготовката на отбора през седмицата е преминала по план и че настроението сред състезателите е добро.

Утре са срещите от XX кръг на "Б" футболна група. Отборът на "Добруджа", който в последните три кръга спечели само една точка, ще срещне в Албена от 17.00 ч. състава на "Миньор" /Бобовдол/. На проведената вчера пресконференция помощник-треньорът на "жълто-зелените" Минчо Кондов сподели, че подготовката на отбора през седмицата е преминала по план и че настроението сред състезателите е добро. Специално внимание в тренировките е отделено на завършващата фаза на атаката, тъй като в последните мачове добруджанци загубиха доста точки именно заради многобройните грешки при завършващия удар.  Сред треньорите и състезателите цари увереност, че отборът ще постигне първата си домакинска победа за пролетния полусезон. Срещата ще пропуснат контузените Венцислав Желев и Младен Димитров, както и наказаният за натрупани жълти картони Здравко Петров. Що се отнася до Здр. Петров, който и този сезон е основна фигура в отбора, М. Кондов каза, че в последния момент ще се реши кой ще го замести. Много вероятно е Валентин Пейчев да заложи на Стефан Коев, който се представи на добро ниво в контролата с "Черно море" /Варна/. Фактът, че през пролетта "миньорите" нямат загубен мач, не притеснява спортно-техническото ръководство на клуба. Всички са уверени, че ако футболистите играят правилно и изпълнят тактическите указания, то "Добруджа" ще спечели трите точки.  
Останалите мачове от кръга са: "Поморие" - "Вихрен", "Академик" /Свищов/ - "Рилски спортист", "Ботев" /Пд/ - "Конелиано", "Локомотив" /ГО/ - "Етър", "Светкавица" - "Доростол", "Спартак" /Пл/ - "Пирин 1922", "Черноморец" - "Шумен".  
 


Сходни връзки

ЗА ПЪРВА ДОМАКИНСКА ПОБЕДА СЕ СТЯГАТ ДОБРУДЖАНЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди