изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:11 EEST
Памела Андеръсн стана рекламно лице на козметичен гигант, ще бори ХИВ/СПИН    
ЛюбопитноСексбомбата Памела Андерсън е новото рекламно лице на козметичния гигант M.A.C.

Русокосата Плейбой икона ще рекламира новата серия червила и блясък за устни VIVA GLAM V. 100% от продажбите на тези продукти отиват за фонда на M.A.C. за борба с ХИВ и СПИН.

Освен бившата “спасителка” в рекламната кампания на серията червила и мазила участват поп-принцесата Кристина Агилера, хип-хоп иконата Миси Елиът, манекенката Линда Еванджелиста и актрисата Хлое Севини.

“Избрахме Памела не само защото е супер звезда, а защото е толкова страстна и отдадена на събирането на средства за борбата срещу ХИВ/СПИН”, обосновават избора на Памела за рекламно лице от М.А.С.

Самата Памела заяви, че се чувства поласкана да събира средства за анти-СПИН камапанията, както и да накара хората да осъзнаят колко е важно да си направят тест.

“След като разбрах, че съм болна от хепатит С, осъзнах колко е важно да знаеш дали си заразен или не. Само така може да взимаш правилните решения за своето здраве и целия си живот изобщо”, реди мъдри мисли платиненорусата звезда.

Фондът за борба със СПИН на M.A.C., създаден през 1994 г., е набрал повече от 44 млн. долара досега.  http://tialoto.bg/
 


Сходни връзки

Памела Андеръсн стана рекламно лице на козметичен гигант, ще бори ХИВ/СПИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди