изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:47 EEST
Бритни Спиърс отказа да е гост-звезда в Стар академи    
ЛюбопитноУчастниците в училището за звезди „Стар академи“ ще могат да гласуват на парламентарните избори на 25 юни, заяви за Dnes.bg Силва Зурлева, председател на съвета на директорите на „Нова телевизия“ на специална пресконференция днес.


Шоуто, което започва в понеделник, 11 април с голям концерт, ще продължи до 18 юли, като участниците, които останат в академията, ще могат да упражнят конституционното си право.

Организаторите ще организират специално гласуването на тези студенти, които до 25 юни са останали в академията. Въпреки свободата, която студентите ще имат – те ще могат един път седмично да ходят на кино и да звънят на близките си, не е ясно дали ще им бъде организирано гласуване по родните места или ще бъде направена изборна секция в къщата на „Стар академи“.

В бившата къща на „Биг брадър“ са инсталирани повече камери заради новите помещения, като салон за танцуване, директорски кабинет и фитнес студио. Излъчването ще е 24 часа и ще тече по специален денонощен канал, който ще се излъчва безплатно в мрежата на Евроком.

На откриващия концерт в понеделник от 20.30 часа всички участници ще изпеят химна на академията, като 8-те момичета ще представят по двойки по една песен, същото ще направят и 6-те момчета, заяви Денис Ризов от „Ахат“, който ръководи въпросите, свързани с музикалното представяне в академията.

Бритни Спиърс и Анастейша са отказали да бъдат гост-звезди в българската „Стар академи“. В момента се водят преговори с Фил Колинс, Стинг и един от членовете на „Ролинг Стоунс“, но не Мик Джагър заяви Ризов. Голяма звезда със сигурност ще присъства на шоуто, категорични бяха продуцентите.

Нито един етнически турчин не се е явил на кастингите за „Стар академи“, заяви Магърдич Халваджян, шеф на Глобал филмс, продуцент на шоуто, в отговор на журналистически въпрос дали ще има представител на малцинствата, подобно на Алиджан и Зейнеб от „Биг брадър“.

За сметка на това в шестте резерви има една ромска участничка. Сред желаещите за участие в „Стар академи“ е имало и утвърдени български изпълнители, но все пак журито е предпочело да избере напълно неизвестни за хората млади кандидат-звезди. От по-атрактивните кандидати за звезди е имало обаче двама мулати.

Късната версия на шоуто ще се казва „Ало, Стар академи?“ и ще се води от Зара от „Биг брадър“ и манекенката Мария Силвестър. По рано от „Нова телевизия“ заявиха, че като водеща на ротационен принцип ще се изявява и по една съквартирантка от „Биг брадър“, освен Зара.

Освен нецензурираните моменти в късната емисия, зрителите на Нова телевизия ще се включат интерактивно в решаването на кръстословица и ще печелят награди.

Зара и Мария Силвестър единствени от целия екип, който ще се занимава с шоуто, не дойдоха на пресконференцията.

Титулярната водеща, поп-дивата Мария Илиева, заяви за Dnes.bg, че воденето на шоуто няма да попречи на издаването през есента на новия й албум. Певицата отговори, че може да включи в него и парче с победителя или с някой от участниците в „Стар академи“.

Победителят в шоуто ще вземе целия награден фонд – 150 000 лв. и ще издаде продуциран от шоуто албум. Всички останали 13 студенти също ще подпишат договори за издаване на албум със звукозаписната компания Harbour Islands Records.

Почти всички участници са от провинцията, като 98% са брюнети, казаха още организаторите. Според Павел Станчев, изпълнителен директор на „Нова телевизия“, това ще е извънредно позитивно шоу.

В изпълненията на всички участници ще бъдат застъпени всякакви видове музика, включително и поп-фолк. Двама от избраните студенти са впечатлили журито именно с поп-фолк изпълнение.

От постоянни преподаватели в академията тези, които ще имат най-много преподавателски часове, ще са Данко Йорданов , преподавател по пеене, екзотичният кубинец Алфредо Торес – преподавател по хореография, Веселин Ранков - преподавател по актьорско майсторство и Лора Джош-Марков, която ще преподава на студентите английски език.

Именно постоянните преподаватели ще са журито, което ще номинира всяка седмица по трима от студентите за изгонване.

Гост преподаватели ще са Ангел Заберски-син – музикален педагог, Анастасия Шаренкова – фитнес инструктор и Кремена Халваджян, стилист на студентите. Директор на академията е Димитър Станчев.

Официалният сайт на шоуто www.staracademy.bg стартира в понеделник, като негови създатели са хората, които стоят зад сайта на „Биг брадър“. Създателите на сайта предлагат всеки, който има желание, да тегли лога, снимки и материали от официалния сайт и да прави свой сайт за академията, като най-добрите ще бъдат представяни на официалната интернет страница на шоуто.

Водещата Мария Илиева, музикалният педагог Ангел Заберски-син, актьорът Веселин Ранко, който сподели, че като малък майка му го е заклела да не става преподавател, което предизвика смях в залата и кубинският хореограф Алфредо Торес (по часовника) отговарят на журналистически въпроси. Шефовете на Нова телевизя Павел Станчев и Силва Зурлева в компанията на Магърдич Халваджян предствиха формата на "Стар академи". Александър Иванов

http://tialoto.bg/

 


Сходни връзки

Бритни Спиърс отказа да е гост-звезда в Стар академи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.06 секунди