изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:09 EEST
Самолетът, изпратен за Бранко Цървенковски в Рим, е прихванатият от италианските изтребители    
НовиниРим. Малък самолет, изпратен до Рим, за да прибере македонския президент Бранко Цървенковски след траурната церемония по погребението на папа Йоан Павел II, е бил прихванат от италиански изтребители, след като е получена информация, че на борда има бомба.

Това предаде АФП, като цитира италианската агенция АНСА.
Не е открита бомба на борда на самолета, който бе прихванат от два италиански изтребителя F-16 и ескортиран до военновъздушна база край Рим.
По-рано агенция АНСА цитира началника на ВВС на Италия ген. Леонардо Тричарио, според когото по данни на разузнаването на борда на самолета, отправил се за второто по големина в Рим летище “Чампино”, има заложена бомба.
Самолетът Learjet, беше прихванат от два италиански изтребителя F-16 и принуден на кацне във военновъздушната база “Пратика ди Маре”, южно от Рим.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Самолетът, изпратен за Бранко Цървенковски в Рим, е прихванатият от италианските изтребители | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди