изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ


ОВЕН - Един великолепен ден за вас, стига да не се изтъквате безмерно. Уреждането на юридически или други административни отношения ще се осъществи лесно и безпроблемно.
ТЕЛЕЦ - Ако успеете да постигнете равновесие между задълженията и възможностите си, ще имате един наистина приятен и хармоничен ден. Днес е добре да не прекалявате с храната.
БЛИЗНАЦИ - Не се нагърбвайте с твърде много задачи, защото няма да успеете да свършите всички и после ще ви гложди чувството за вина. Доколкото ви е възможно радвайте се на пролетта.
РАК - Днес се възможен сблъсък с авторитетни личности, но ако смятате да изкажете мнението си, трябва да сте абсолютно наясно със спорния въпрос.
ЛЪВ - Няма да се чувствате твърде спокойни, но това не винаги е лошо. Ще се мобилизирате и ще свършите навреме работата си за днес. Вечерта отделете време за любимите си занимания.
ДЕВА - Бъдете уверени в себе си и не позволявайте на съмненията да ви отклонят от това, което сте намислили. Много от бариерите ще отпаднат от само себе си в днешният ден.
ВЕЗНИ - Работният ви ден започва с неочаквано обаждане. Очаквайте приятна изненада. Не се въздържайте да споделите радостта си с хората около вас.
СКОРПИОН - Усилията, които полагате в работата, ще се увенчаят с резултат. Това ще бъде повод за празнуване, може да излезете вечерта с вашия партньор и да се позабавлявате.
СТРЕЛЕЦ - Изпитвате необходимост да реализирате някои свои идеи, свързани професията ви. Ще се наложи да преодолеете съпротивата на по-консервативно настроените колеги или клиенти.
КОЗИРОГ - Материални проблеми излизат отново на дневен ред. Трябва да извършите неизбежни плащания, което ще направите с нежелание. Работният ден не започва добре за вас, но към края се подобрява.
ВОДОЛЕЙ - Отношенията с вашият интимен партньор са погълнали цялото ви внимание. Има някои проблеми между вас, които на всяка цена трябва да разрешите.
РИБИ - Бавно се настройвате на работна вълна, спокойни сте и обичайните проблеми не са в състояние да ви ядосат, гледате по-философски на нещата. Следобед настроението ви рязко ще се подобри.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди